't Piccolootje BE 0731 621 114

Over de zaak

Sinds 2006 kan je bij ’t Piccolootje terecht voor ovenverse broodjes, knapperige koffiekoeken, heerlijke snacks en andere lekkernijen. We streven ernaar om dagelijks verse producten tegen een uitzonderlijke hoge kwaliteit aan te bieden.

Ons sportief verleden heeft ons namelijk geleerd hoe belangrijk gezonde voeding is. Daarom gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe combinaties zodat jij bij ons elke dag van een heerlijke maaltijd kan genieten. Al nemen we het natuurlijk niet al te serieus. Je kan bij ons ook best terecht voor wat calorierijkere snacks. Want geef nu toe: die zijn gewoon te lekker om te laten liggen, niet? En zeker als die nog eens van de beste kwaliteit zijn. 

In 2016 verbouwden we de zaak naar een moderne en gezellige omgeving om ’s morgens of ’s middags te vertoeven en lekker te eten. We zijn toegankelijk voor mindervaliden én op mooie dagen kan je op ons terras genieten van het zonnetje. 

 

't Piccolootje

Team

Al van ’s morgens vroeg staat ons gemotiveerd team van 4 mensen speciaal voor jou klaar. Stuk voor stuk hebben ze een passie voor eten en zorgen ze elke dag voor een ruim aanbod aan ovenverse belegde broodjes, koffiekoeken en snacks zodat jij kan kiezen volgens de zin van het moment. 

Met kwaliteitsmerken

Samenwerken

Bij ’t Piccolootje staat kwaliteit voorop. Daarom werken we alleen samen met de beste merken en leveranciers. Met hen bouwen we een duurzame relatie op lange termijn uit. Op die manier kunnen we onze samenwerking versterken en jou de beste producten aanbieden.

  • Grootmoeders Koffie
  • Chocolaterie Dumon
  • 'T Groentehuisje
  • Slagerij De Jachthoorn

 

    't Groentenhuisje Torhout  Slagerij De Jachthoorn

Genieten van

Ons Zonneterras

Als het mooie weer komt piepen dan smaakt je lunch of tussendoortje je des te meer buiten in het zonnetje. Daarom hebben we achteraan 32 mooie zitplaatsen op ons zonneterras.